Yleiset toimitusehdot, alkaen 15.3.2020-

Palveluntarjoaja:

Gentil oy

Y-tunnus: 2641642-6

ulla[at]gentil.fi

puhelin +358 50 365 8820

Asiakas:

Palvelun ja/tai tuotteen tilannut yritys / yhteisö / luonnollinen henkilö tai muu mahdollinen osapuoli.

1. Sopimusehtojen soveltaminen ja voimassaolo

Näitä sopimusehtoja käytetään palveluntarjoajan asiakkaalleen toimittamiin verkkosivuihin sekä soveltaen myös muihin palveluihin ja tuotteisiin (esimerkiksi esitteet, käyntikortit ja logot, kuvitukset). Nämä ehdot astuvat voimaan 15.3.2020 ja ovat voimassa toistaiseksi. Kulloinkin voimassaoleva versio sopimusehdoista on katseltavissa palveluntarjoajan verkkosivuilla osoitteessa gentil.fi. Palveluntarjoaja voi toimittaa sopimusehdot asiakkaalle myös muilla tavoin, esimerkiksi sähköpostin välityksellä.

2. Sopimuksen syntyminen ja voimassaolo

Sopimus syntyy kun asiakas on maksanut ensimmäisen vuosimaksunsa ja se on voimassa siitä alkaen toistaiseksi.

3. Sopimuksen purku

Asiakas voi purkaa sopimuksen koska vain. Jos sopimuksenpurkuhetkellä asiakkaalla on lasku avoimena, on asiakas velvollinen maksamaan sen. Sopimuksen purkaminen tehdään aina kirjallisesti, esim. sähköpostilla tai kirjeellä.

4. Palvelun tai tuotteen toimittaminen

Palveluntarjoaja toimittaa valmiin tuotteen tai palvelun sovitun aikataulun mukaisesti.

5. Palvelun tai tuotteen sisältö ja materiaalit

Palvelun sisällöllä ja/tai materiaalilla tarkoitetaan tekstejä ja kuvia jotka sijaitsevat palvelussa (esimerkiksi kotisivuilla tai esitteessä). Palveluntarjoaja ei ole vastuussa palvelun tai tuotteen sisällöstä (esimerkiksi kotisivujen tekstit ja kirjoitukset). Asiakas on vastuussa palvelun tai tuotteen sisältämästä materiaalista.

Palveluntarjoaja varaa oikeuden olla toimittamatta tuotetta ja/tai palvelua joka sisältää Suomen lain tai hyvän maun vastaista sisältöä.

7. Asiakastiedot

Asiakkaan velvollisuus on toimittaa palveluntarjoajalle palvelun tilauksen yhteydessä palveluntarjoajan pyytämät tiedot. Palveluntarjoaja varaa oikeuden olla toimittamatta palvelua mikäli tiedot eivät ole oikeat tai ne ovat puutteelliset. Asiakkaan tulee ilmoittaa mahdollisista muutoksista asiakastietoihin mahdollisimman pian. Palveluntarjoaja ei koskaan välitä asiakkaan tietoja kolmannelle osapuolelle ilman asiakkaan suostumusta.

8. Palvelun ja/tai tuotteen hinta ja laskutus

Ennen sopimuksen syntymistä palveluntarjoaja on velvollinen kertomaan tuotteen/palvelun kokonaishinnan. Palveluntarjoajalla on oikeus muuttaa sovittua hintaa kerrottuaan muutoksesta asiakkaalle. Internetsivustoissa laskutus tapahtuu kerran vuodessa. Laskutuslisä on 10,45 e ja paperilaskuille 2,5 e/lasku.

9. Palvelukohtaisia erikoisehtoja

Lisäehdot painotuotteille: Palveluntarjoaja ei ole vastuussa painotuotteissa (esimerkiksi mainokset ja käyntikortit) ilmenevissä kirjoitus- ja asiavirheistä. Asiakkaan velvollisuus on tarkistaa valmis tuote ennen sen lähettämistä painoon. Palveluntarjoaja ei vastaa kolmannesta osapuolesta (esimerkiksi painotalo) riippuvista ongelmista koskien toimitusta tai lopullisen tuotteen ulkonäköä. Kaikki painotuotteisiin menevä materiaali, kuten kuvat, tulee toimittaa palveluntarjoajalle painokelpoisina. Palveluntarjoaja ei vastaa asiakkaan tekemistä virheistä. Lisätietoja painokelpoisuuksista ym. voi tiedustella palveluntarjoajalta.

Lisätietoja näistä sopimusehdoista antaa

Gentil oy / Ulla Sainio

ulla[at]gentil.fi

puh. +358 50 3658820